Beste ruiters en ouders,

Vorige week kregen we het nieuws dat de zomerkampen door mogen gaan. Wij allemaal zeer opgelucht en ik heb ondertussen vele mails en berichten ontvangen voor inschrijvingen.

Echter hebben we ondertussen ontdekt dat sportkampen hier niet onder vallen! Vlaams minister van Sport Ben Weyts heeft met andere ministers een advies over de heropstart van de sport waar ook
sportkampen in vervat zitten. We hopen dat bij de veiligheidsraad zich bij de volgende vergadering hierover uitspreekt.

Wij kunnen dus nog geen nieuwe inschrijvingen ontvangen en vragen ook om de inschrijvingen die al bevestigd zijn voor de lockdown nog niet te betalen!
Daarnaast krijgen ook eerst de ruiters die zich hadden ingeschreven en al betaald hadden voor de paaskampen voorrang op een plekje in de zomerkampen.

We hopen snel iedereen op de hoogte te kunnen brengen over deze zomer!

 

Tijdens de schoolvakanties organiseren we meerdere ponykampen.

Van 9.00 tot 17.00 uur bieden wij de ruiters een afwisselend programma aan paard-gerelateerde activiteiten.  Op ieders eigen niveau worden er lessen aangeboden, van absolute beginners tot gevorderden.

Iedereen helpt mee de paarden voederen en verzorgen in de ruimste zin.  We leren over het paard zelf en de zaken die nodig zijn voor het paardrijden. Naast paardrijles doen we ook andere activiteiten met het paard zoals ponyspelletjes, voltige, koetsritjes en wandelingen in het bos. 

Op de laatste dag van een ponykamp organiseren we een kleine show waar de ruiter aan iedereen kan laten zien wat die heeft geleerd die week, iedereen is dan welkom om te komen kijken. 

Leeftijd van de ruiters: vanaf 6 jaar kan men deelnemen aan de 5-daagse ponykampen. Vanaf 5 jaar aan de initiatiedagen.

De ponykampen gaan door van 9 tot 17 uur, kostprijs is 50 euro per dag inclusief eten en drinken. Bij inschrijven zeker melden of we rekening moeten houden met een allergie of medicatie! Inschrijven voor een ponykamp gebeurt via mail.

Zomervakantie

6 tem 10 juli VOLZET!
 
3 tem 7 augustus VOLZET!
 
10 tem 14 augustus (kamp voor beginners vanaf 5 jaar, inschrijven per dag)
 
17 tem 21 augustus
 
24 tem 28 augustus LAATSTE PLEKJES
 

Kostprijs (lunch inbegrepen):

initiatiedag: 50 euro

5-daags kamp: 250 euro

3-daags kamp: 150 euro

Inschrijven via mail:

- naam en voornaam

- telefoonnummer voor noodgevallen

- ervaring

- allergieën, medicatie, ...

Betaling via overschrijving, inschrijving is definitief na betaling.

Initiatiedag betaling ten laatste 21 februari, paaskamp ten laatste 30 maart. Betaling zomerkampen ten laatste 1 juni 2020. U krijgt dan ook  nog een extra mail met extra informatie.

VZW Bornemse ijslanderclub  BE 35 7360 5069 9237